ANGAŽIRANJE PROFESIONALNOG FOTOGRAFA DONOSI BOLJU PRODAJU VAŠEG SMJEŠTAJA

Poruka je jasna. Kvalitetna profesionalna fotografija popraćena sa maštovitom prezentacijom unaprijediti će prodaju vašeg smještaja.

Uz recenzije, jedini uvid u smještaj koji gost ima prije samog dolaska je upravo fotografija i često je presudan faktor pri odluci o rezerviranju smještaja stoga će se ulaganje u kvalitetne i atraktivne fotografije uvijek isplatiti.

Ukoliko vaše fotografije nisu na zadovoljavajućoj razini savjetujemo da kontaktirate lokalnog profesionalnog fotografa (ili jednog sa naše liste) te dogovorite slikavanje idealno tijekom sunčanog dana te za tu priliku odradite prezentaciju koja će vaš smještaj prikazati u najboljem svjetlu.

Što se prezentacije tiče, zamislite savršen dan u vašem apartmanu i prikažite ga fotografijama. 

Dakle, dekorirajte scenu savršenog doručka na balkonu, trpezariji ili krevetu, uživanje u zalasku sunca na vašoj terasi, savršenu kupku u kadi… Fotografijama ispričajte priču idealnog odmora…

Dosadašnja iskustva su pokazala da gosti nisu nezadovoljni ukoliko ih navedena prezentacija ne dočeka u smještaju. Poanta je da im fotografija “priča priču” što oni mogu doživjeti u smještaju, a također odava i da se radi o profesionalno vođenom smještaju koji gost može bez oklijevanja rezervirati. 

Ukoliko je lokacija vašeg smještaja atraktivna (privatnost, priroda, more, bitne znamenitosti) preporučujemo da je slikate iz zraka (dronom) kako bi gosti na slikama doživi tu atraktivnost. 

Kako bi vam pojasnili na što točno mislimo, evo nekoliko primjera iz prakse, a za više primjera posjetite neke od vodećih kanala za rezerviranje smještaja (npr. Booking.com , airbnb.com) i jednostavno pokupite ideje jer ”stol je stol” bez obzira gdje se nalazio samo je pitanje kako ga pripremiti…